Professionel hjælp:

Hvis du synes det kan virke lidt uoverskueligt at gøre det hele selv, så lad en professionel gøre det for dig! Vi bekæmper langt de fleste insekter og skadedyr professionelt.

Myrer: Behandling består af, at der bliver sprøjtet rundt langs sokkel, kanter til belægningssten og græs samt i indkørsel, ved krukker og indenfor i de rum hvor der er aktivitet. Giften er på ingen måde farlig for mennesker eller dyr, og den hverken farver eller pletter.

Edderkopper: Behandling består af at der bliver sprøjtet rundt langs husets udhæng, tagrender, vinduer, døre, træværk samt træer, buske og hække på grunden. Behandling foregår kun udenfor og er på ingen måde farligt for mennesker eller dyr, kun insekter.

Skægkræ: Behandling består af udlægning af ædegift hele vejen rundt inde. Giften både tiltrækker og udrydder skægkræ. Giften er ikke farlig for mennesker eller dyr.

Væggelus: Behandling består af sprøjtning af de områder væggelusene er aktive. Giften er ikke farlig for mennesker eller kæledyr,

Fluer: Behandling består af sprøjtning af områder med meget aktivitet. Giften er ikke farlig for mennesker eller dyr.

Hvepse: Behandling består af at vi professionelt sprøjter giften i og omkring kuben, samt på træ- eller murværk omkring kuben eller dens indgang. Giften er oliebaseret og sætter sig i træ- og murværket, og bekæmper hurtigt og effektivt bier og hvepse.

Biller: Behandling består af at træværket bliver sprøjtet med en oliebaseret gift der effektivt bekæmper biller såsom borebiller eller snudebiller.

Andre insekter: Myremanden.dk bekæmper mange typer af insekter udover de ovenstående såsom, møl, fluer, bladlus, væggelus, myg, bænkebidere, muldvarpe, lus og lopper.

Priser: Priser afhænger af det enkelte job. Ring og få et uforpligtende tilbud! Vi tilbyder altid god mængderabat ved flere husstande i eller omkring samme område.