Bekæmpelse af edderkopper

Billigskadedyr.dk yder en billig og effektiv behandling af edderkopper i og omkring din bolig!

Vi har mere end 10 års erfaring indenfor bekæmpelse af edderkopper. Vi er sprøjtecertificeret og kan derfor benytte effektive midler korrekt dosseret og derfor helt ufarlige. Vores midler er særdeles effektive og miljøvenlige. Vi sprøjter i for- og efteråret da det er her det er bedst at behandle, og derved giver det bedste resultat.

Hvordan fungere en behandling?

Først vil vi behandle rundt langs tagrender, udhæng, vinduer, døre eller andet langs ydermurerne. Dernæst vil vi sprøjte hække, buske, træer, havemøbler og stakkit. Vores gift hverken smitter, farver eller pletter. Det kan dog være nødvendigt med en vinduespudser, men dette må først ske efter 3 uger.

Da edderkopperne kommer udefra er det ikke nødvendigt at behandle inde. Efter 2-3 uger vil du se en stort fald i mængden af edderkopper i og omkring din bolig. Det anbefales dog at købe to behandlinger da den bedste effekt sker efter 2-3 behandlinger.

Hvordan skal jeg forholde mig før og efter en behandling?

Det vigtigste du kan gøre er INGENTING! Lad spindelvæv sidde og ikke brug anden gift der måske kan forstyre den gift vi bruger.

Efter 2-3 uger efter vores behandling kan du fjerne spindelvæv og derved holde øje med mængden af nyt spindelvæv. Her må du igen vaske vinduer.

Vores priser!

1 Behandling af bolig op til 150m2: 1000kr inkl kørsel og moms.

2 Behandlinger (1 forår og 1 efterår) af bolig op til 150m2: 1500kr inkl kørsel og moms.

Der må påregnes kørselstillæg uden for Aarhus!

For at få en præcis pris på netop dit problem ring til os på Tlf. 24245583 eller skriv til os på Mail: Info@billigskadedyr.dk 

Hvis i er flere boliger i samme by eller tæt på kan vi uden problem aftale en mængderabat.