Bekæmpelse af borebiller

Billigskadedyr.dk yder en billig og effektiv behandling af borebiller!

Vi har mere end 10 års erfaring indenfor bekæmpelse af borebiller. Vi er sprøjtecertificeret og kan derfor benytte effektive midler korrekt dosseret og derfor helt ufarlige. Vores midler er særdeles effektive. Vi behandler træet 2-3 gange, for at opnå det bedste resultat.

Hvordan fungere en behandling?

Selve behandlingen består først af en gennemgang af området du har opdaget aktivitet. Dernæst skal området renses for spindelvæv, snavs, støv og savsmuld. Dette gøres ved brug af en industriel støvsuger der grundigt rengøre det område vi vurdere skal behandles. I visse tilfælde kan det være nødvendigt at rengøre træbjælker med vand og sæbe, det er dog sjældent!

Efter en grundig rengøring vil vi tage vores sikkerhedsforanstaltninger for at sikre dig såvel som miljøet omkring dig. Vi vil nu begynde at behandle bjælker, træplader og anden form for træ. Træet vil blive sprøjtet til mætningspunktet er nået, efter vores umiddelbare vurdering. Det afhænger af træets type og alder, hvor meget der skal sprøjtes for at nå mætningspunktet. Efter behandling skal der luftes grundigt ud hvor det er muligt i op til 8 timer.

Giften er ikke farlig for mennesker eller dyr, det er dog vigtigt at mennesker og dyr ikke er tilstede under behandling. Giften kan sidde i luften op til 8 timer efter behandling og derfor skal der luftes ud i denne tid indtil giften kun sidder i træet. Midlet mod borebillerne er oliebaseret og vil sidde i træet i lang tid efter behandling.

Vores priser!

Prisen på en behandling afhænger af sted og omfang. Der må påregnes kørselstillæg uden for Aarhus!

For at få en præcis pris på netop dit problem ring til os på Tlf. 24245583 eller skriv til os på Mail: Info@billigskadedyr.dk