Bekæmpelse af hvepse

Billigskadedyr.dk yder en billig og effektiv behandling af hvepse!

Vi har mere end 10 års erfaring indenfor bekæmpelse af hvepse. Vi er sprøjtecertificeret og kan derfor benytte effektive midler korrekt dosseret og derfor helt ufarlige. Vores midler er særdeles effektive. Vi behandler træet 2-3 gange, for at opnå det bedste resultat.

Hvordan fungere en behandling?

Vi vil som det første gennemgå området hvor hvepsene er mest aktive. Forhåbentlig kan vi finde selve hvepseboet og behandle direkte på boet! Hvis det ikke er muligt at komme til boet fra f.eks loftet eller bagerst i skuret, behandler vi hvepsenes ind- og udgange. Begge dele er særdeles effektivt da de vil gå i giften uanset hvad. Giften vi bruger er oliebaseret og sætter sig i træet eller hvepseboet for at sikre at giften ikke skylles væk. Giften er langtidsvirkende i 3-4 måneder.

Hvordan fungere giften?

Giften er oliebaseret og er derfor særlig effektiv på et hvepsebo modsat “skumgift” der nemt kan skylles væk. Giften er øjeblikkeligt virkende og dræber hurtigt og effektivt hvepsene inden de bliver agressive! Derved sikre vi så godt vi kan at ingen bliver stukket efter vores besøg. Giften er naturligvis ikke farlig for mennesker eller dyr men bør dog ikke røres ved efter behandlingen. Giften kan være sviende hvis det kommer i øjnene, men bestemt ikke farlig!

Behandling af jord- og murbier!

Billigskadedyr.dk behandler også jord- og murbier(hvepse) hurtigt og effektivt. Midlet er det samme som ved et almindeligt hvepsebo, dog er behandlingsmetoden anderledes. Modsat hvepse befinder jord- og murbier sig, som deres navn foreslår, i enten jorden eller i murværket. Det er vigtigt at finde alle deres huller og ligge et lag af giften ved ind- og udgangen. Derved vil de bevæge sig igennem giften for at komme ind eller ud af boet.

Obs!

Bier er nyttedyr og er derfor fredet. Hvis du ved at det er bier skal du som hovedregel kontakte en lokal biavler for at komme og hente bierne. Hvis det ikke er muligt at finde en biavler i nærheden skal du naturligvis kontakte os så problemet ikke bliver værre. Er du i tvivl kan du kontakte Dansk biavlerforening på Biavl.dk

Vores priser!

1 hvepsebo – 800kr

Herefter 400kr pr. ekstra hvepsebo på adressen.

Der må påregnes kørselstillæg uden for Aarhus!

For at få en præcis pris på netop dit problem ring til os på Tlf. 24245583 eller skriv til os på Mail: Info@billigskadedyr.dk