Bekæmpelse af Skægkræ

Billigskadedyr.dk bekæmper hurtigt, nemt og effektivt skægkræ i din bolig. Med godkendte, langtidsvirkende og helt ufarlige midler, kan vi uden problem eller besvær fjerne selv de værste angreb af skægkræ. Ring og få et uforpligtende tilbud!

Hvordan fungere en behandling?

Ved behandling bruger vi to typer gift. Den første er en væske som sprøjtes ud langs paneler i hele din bolig. Denne gift har en hurtig “Knock-down”-effekt og hjælper med at komme af med krybene så hurtigt som muligt! Dernæst lægger vi æde-gift ud med ca 1,5-2 meters mellemrum i de rum du har oplevet aktivitet. Denne type gift har en mere langtidsvirkende effekt, og afhængig af luftfugtighed kan det være aktivt i op til 1 år. Skægkræ spiser deres egne døde og på den måde vil giften brede sig iblandt dem.

Hvordan skal jeg forholde mig før og efter en behandling?

Det bedste du kan gøre er ingenting, da anden gift muligvis kan forstyre vores behandling. Man kan købe insektfælder og sætte op et par uger før en behandling, dette kan gøres for at vi bedre kan målrette behandlingen, men det er bestemt ikke nødvendigt. Efter vores behandling må du ikke støvsuge, feje eller vaske gulv på de sidste 5-10cm om til fodlisten, eller andre steder hvor giften er sprøjtet, i minimum 14 dage.

Du kan komme ud for at der efter 1-3 måneder kommer lidt aktivitet igen, dette er fordi deres æg nu er klækket. Giften er dog stadig aktiv, men der kan gå en uge eller to før de er døde igen.

Vores priser!

1 Behandling af bolig op til 150m2: 1200kr inkl kørsel og moms.

Der må påregnes kørselstillæg uden for Aarhus!

For at få en præcis pris på netop dit problem ring til os på Tlf. 24245583 eller skriv til os på Mail: Info@billigskadedyr.dk 

Hvis i er flere boliger i samme by eller tæt på kan vi uden problem aftale en mængderabat.