Myrebekæmpelse

Har du myrer i dit hjem? Ønsker du at de bliver fjernet hurtigt, billigt og effektiv? Så ring til os på Tlf. 24245583 og få et uforpligtende tilbud på netop dit myreproblem.

Hos Billigskadedyr.dk tilbyder vi effektiv myrebekæmpelse i og omkring din bolig. Vi har mere end 10års erfaring og flere tusinde tilfredse kunder i hele Danmark. Vi er sprøjte certificeret og kan derfor benytte effektive midler korrekt doseret til at bekæmpe myrer i alle miljøer. Vi bruger miljøvenlige og helt ufarlige midler til myrebekæmpelse. Vi kan bl.a. behandle i, privat- og erhvervs ejendomme, børnehaver, landbrug, køkken, plejehjem og andre områder, hvor giftige sprøjtemidler ikke er velkomne. Vi yder altid en yderst professionel service og engegement. Vi lever af at vores kunder ringer igen hvert år og det er derfor vigtigt for at os vi yder den bedste service vi kan. Hver gang!

Ønsker du at vide mere om myrer kan du læse mere her!

Du kan også læse mere om vore myrebekæmpelse ved at klikke her!

Hvordan fungere en behandling mod myrer?

En behandling mod myrer inkludere behandling både inde og ude. Disse midler er IKKE farlige for mennesker eller dyr, og de hverken, farver, pletter eller smitter af på dine gulve. Så længe de kan klare lidt vand. Vores midler er også allergivenlige.

Vi behandler udenfor hele vejen rundt langs sokkel og rundt om potter, planter, store sten, sandkasser og andre steder hvor myrerne kan befinde sig under. Vi behandler også rundt langs flisekanten i overgangene mellem fliser og græs, og naturligvis hvad der nu kan ses i flise og græsplæne. Inde behandler vi de rum hvor der er set aktivitet.

Giften er aktiv i 3-4 måneder så længe der ikke kommer længere perioder med kraftige mængder regn, og du følger vores anvisninger.

Hvordan skal jeg forholde mig før og efter en behandling mod myrer?

Det bedste du kan gøre er ingenting! For at opnå det bedste resultat anbefaler vi at man ikke har benyttet sig af andre produkter før vi kommer forbi. Dette da vi ikke ved hvad der er i disse og om det vil forstyrre den gift vi bruger.

Efter vores behandling må der IKKE bruges andet gift, og du må IKKE hverken støvsuge, vaske eller feje inde eller ude på de sidste 5-10cm op til kanterne. Dette må ikke gøres i 14 dage, da giften bare vil forsvinde! Du vil ved vores besøg modtage en forstøver med ekstra gift som kan bruges hen over sommeren. Denne må ikke bruges de første 14 dage og må kun bruges ÉN gang det samme sted, i løbet af 14 dage. Derefter kan den igen bruges samme sted.

Vores priser!

1 Behandling af bolig op til 150m2: 500kr inkl kørsel og moms.

Der må påregnes kørselstillæg uden for Aarhus!

For at få en præcis pris på myrebekæmpelse ring til os på Tlf. 24245583 eller skriv til os på Mail: Info@billigskadedyr.dk

Hvis i er flere boliger i samme by eller tæt på kan vi uden problem aftale en mængderabat.

FAQ

Må man støvsuge døde myrer op?

Nej! Det er meget vigtigt at du lader de døde myrer ligge, da de andre myrer i boet kommer og henter deres egne døde og derved får vi giften helt ned i boet. Er der myrer over alt kan man feje dem ind til siden, men det klart anbefales at man lader dem ligge.

Hvornår skal man ringe til os?

Du skal ringe så snart du ser vedvarende myreaktivitet, hverken før eller efter. Vi kan desværre ikke forebygge angreb fra myrer. Venter man for lang tid kan problemet vokse sig meget stort, det vil derfor være svære og tage længere tid at komme af med myrerne.

Er én behandling nok? Garanti?

Ja! I 99/100 tilfælde er en enkelt behandling om året nok til at stoppe myrerne fra at komme. Der vil desværre være steder, afhængig af placering, hvor én behandling ikke er nok, det er dog meget sjældent. Vi tilbyder ikke garanti på vores behandlinger, men vi holder i stedet priserne lavt! Så selv hvis det skulle ske at én behandling ikke er nok, er det stadig billigere end en behandling med garanti, og skulle det være nok har du sparet de penge. Vi oplever også at nogle er myrefri i flere år, men det afhænger igen af hvor man bor og om naboer får behandlet osv.