Viser alle 20 resultater

Fluer:

Den mest sete flue er den vi kalder ”Lille stueflue” også kaldt (Fannia Canicularis) lige efter den almindelige ”Stueflue” også kaldt (Musca domestica). En flue bliver ca. 4-8mm lang og er kendetegnet ved dens ”Længde striber” på toppen af ryggen, samt ved hunnens mørkegrå ægformede bagkrop, og hos hannen mere spidse og brunsorte bagkrop. Der findes naturligvis et utal af forskellige fluer i Danmark, hvoraf de to ovennævnte er de mest plagende indendørs og udendørs er det både Spyfluen og kaldt ”Calliphora” (Den store blå) og Lucilis (Den grønt metalskinnende), men også arten ”Pollenia rudis” eller bedre kendt som klyngefluen. Tilfælles har de alle at de tilhører familien ved navn ”Tovinger”. Disse fluer kan alle bekæmpes med fluefælder nemt og effektivt.

Fluen ligger sine æg enkeltvis og ingen af larverne ligner hinanden. De bliver som regel opbevaret i fugtigt materiale så som i afløb fra køkken, møddinger, rådne plantedele, gødning, badeværelser osv. Fra fluen har lagt sine pubber går der ca. 1 måned før de klægger, dog ikke om vinteren fra engang i August-September til engang i April-Maj.

De fleste fluer har kun to vinger idet de to bagerste vinger er hvad man kalder ”svingkøller”, disse svingkøller er hvad fluer og myg eksempelvis bruger til at holde balancen og lave hurtige skarpe manøvre i luften. Disse køller bevæger sig ligesom vingerne op og ned men i modsat retning.

Her er vores udvalg af fluefælder, til indendørs- og udendørsbrug.